Gjør hjemmeskole lærerikt og effektivt

12. mars 2020 besluttet myndighetene at skoler i Norge skulle stenge grunnet Covid-19 også kalt coronavirus. Nå har virkelig behovet for innovative læremidler meldt seg. I løpet av timer endret læreryrket seg drastisk. Der man tidligere samlet klassen og hadde samtaler og masse non-verbal kommunikasjon, er det nå over ulike læringsplattformer kommunikasjonen foregår. 

Vi i Kunnskap.no har lang erfaring med å utvikle læremidler som kan brukes til fjernundervisning, omvendt undervisning og hjemmeskole. 

Innhold fra læremiddel i matematikk emne funksjoner:

Hjemmelæring med digitalt læremiddel i matte. Hjemmeskolen blir enklere å følge opp med læringsanalyse og kommunikasjon over nett.    

Rapport på en elev i emnet funksjoner:

Gjennom mange år har vi utviklet verktøy for å gjøre hjemmeskole mest mulig effektivt for lærer og elev.

For mange lærere er dette med hjemmeskole en ny utfordring. Det å finne lærestoff til elevene kan være en utfordring, både når det gjelder å finne gode ressurser elevene kan jobbe med på egenhånd, men også å gjøre det tilgjengelig for elevene. I tillegg blir det et problem med å dokumentere hva elevene har gjort.

Det har nok dessverre blitt tatt svært mye bilder av lite innovative læremidler og publisert for elever gjennom for eksempel Showbie eller It’s learning. 

Vi i Kunnskap.no mener at det finnes en enklere og mer lærerik måte å gjøre dette på!

Rundt omkring i hele Norge sitter det nå elever fordypet i fagstoff, og de sitter i stor grad på egenhånd og jobber. La de får bruke moderne læremidler fra oss.

Hjemmeskole med digitale læremidler. Animasjoner, filmer og oppgaver som retter seg selv.

Fordeler med Kunnskap.no:

  1. Filmer og animasjoner. Korte og informative der fagstoff forklares og settes i kjente sammenhenger.

  2. Lag unike læringstier med læringstoff og oppgaver til dine elever med “drag and drop” verktøyet på min.Kunnskap.

  3. Enkel differensiering. Lag 3 differensierte opplegg på 3 minutter, og plukk fra klasselisten hvilke elever som skal ha hvilke opplegg.

  4. Selvrettende oppgaver med hint. Alle svar rettes og gir veiledende tilbakemeldinger. Slik blir det som å ha sin egen veileder tilgjengelig!

  5. Detaljerte rapporter. Alle svar analyseres ut i fra oppsatte læringsmål, og gir lærer full oversikt over progresjon, tidsbruk og feil ved siste gjennomføring.

  6. Opprett digitale prøver som du enkelt administrer.

  7. La elevene laste opp bilder og filmer til læreren. Benytt sjansen til å utforske digitale læremidler fra Kunnskap.no gratis nå. La elevene bruke et læremiddel som virkelig gir dem støtte når de står fast, og som tar hensyn til elevens læringsstil.Har du elever som er i matematikkvansker eller lese- og skrivevansker har vi egne spesialpedagogiske læremidler innen dette. 

Send oss en mail, så skal du og elevene dine få gratis tilgang fremover.

Ta vare på hverandre, hilsen oss i Kunnskap.no.

Del dette innholdet

Legg til en kommentar

Follow us on Facebook